14
feb

Vi på Graddis Fjellstue er stolte over å kunngjøre lanseringen av vår nye, moderne nettside, som gjør det enklere for våre gjester å finne og bestille sitt opphold hos oss. Vi har utviklet denne nettsiden i samarbeid med Campcation, Nordens største bookingplattform for camping- og bobilplasser.

Vi har jobbet hardt for å skape en enkel og brukervennlig nettside, som gir våre gjester all informasjon de trenger om våre fasiliteter, overnattingsalternativer og aktiviteter. Med vår nye nettside kan våre gjester enkelt søke etter og bestille sitt opphold på Graddis Fjellstue via Campcation, uansett om de ankommer med bil, til fots eller på annen måte.

Vi ønsker å gi våre gjester den beste mulige opplevelsen under oppholdet hos oss, og vår nye nettside er et viktig steg i den retningen. Ved å samarbeide med Campcation, kan vi tilby våre gjester en pålitelig og enkel bookingprosess, og vi håper at dette vil gjøre det enda enklere for våre gjester å oppleve den fantastiske naturen og de vakre omgivelsene på Graddis Fjellstue.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Graddis Fjellstue og håper du vil besøke vår nye nettside for å finne og bestille ditt opphold hos oss. Vi er klare til å ta imot deg og gi deg den ultimate fjellopplevelsen.

Samarbeidspartner
Copyright ©2024 Graddis Fjellstue i samarbeid med Campcation.