Besøk Grillhuset

Midt i fjellcampen finner du Grillhuset, vårt hyggelige samlingspunkt rundt bålet for campinggjester, turister og for arrangementer. Her kan du nyte deilige grillretter og mye annet godt.

Men det er ikke bare maten som gjør Grillhuset til en unik opplevelse. Restauranten har også en varm og hyggelig atmosfære, med rustikke treinnslag og en åpen peis som skaper en unik og innbydende stemning.

Og hvis du er en naturelsker og elsker vakre utsikter, er Grillhuset virkelig det perfekte stedet å besøke. Beliggende høyt oppe på fjellet kan du nyte en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet mens du spiser middagen din.

Så hvis du vil ha en uforglemmelig matopplevelse i en unik atmosfære midt i naturen, må du besøke Grillhuset på Graddis Fjellstue. Vi lover at du ikke vil bli skuffet!

Kafé

Opplev den koselige stemningen i varmen fra bålet i Grillhuset. De fleste helgene har vi åpen kafé i grillhuset hvor vi serverer bålkaffe, vår populære Graddiskarbonade, møsbrømlefse og andre lokale spesialiteter.

Vi har åpent de fleste helgene, følg med på arrangementer og åpningstider på nettsidene våre og på Facebook.

Arrangementer

I grillhuset er det lett å skape god stemning i alle årstider. Her får hele 50-60 personer plass til små og store arrangementer, bursdagsfeiringer, familiebegivenheter og mye mer. Da kan du få servert våre spesialiteter, hjemmelaget lunsj, middag, bålkaffe og kaker.

Vi tar gjerne imot bedrifter, lag, og foreninger på tur, og kan servere lunsj, middag og bålkaffe med noe lett å spise til. Ønsker du en spesiell opplevelse, kan vi servere ute i det fri eller ta en spasertur opp mot fjellet med bålkaffe og litt å bite i.

Samarbeidspartner
Copyright ©2024 Graddis Fjellstue i samarbeid med Campcation.